UA-40758121-1

Grand Seas Hostmark ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi na obali Crvenog mora, u južnom delu Hurgade. Udaljen je 10 km od aerodroma u Hurgadi, 15 km od centra, Sakale i 450 km od Kaira.

Plaža:
Sopstvena, peščana sa postepenim ulaskom u vodu i dužim plićakom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Recepcija, lobi, menjačnica, prodavnice, usluga pranja veša, glavni restoran „Marhaba“, a la carte restoran „Bon Appetite“, a la carte restoran „La Terrace“, bar kod bazena, bar na plaži, lounge „Gogo“, konferencijska sala, doktor na poziv, apoteka, teniski tereni, stoni tenis, bilijar, usluga pranja veša.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 230 soba, uključujući standardne (42 m2), family (54 m2)i Junior apartmane (70 m2), Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, telefon, SAT TV, mini bar, individualni klima uređaj, balkon.

Usluga:
All Inclusive (doručak, ručak i večera – švedski sto, užine, pića alkoholna i bezalkoholna domaće proizvodnje).

Kontakt:
www.grandseas-hostmark.com

Napomena:
Ekonomičnih 4*, hotel se nalazi u južnom delu Hurgade, udaljen par minuta vožnje od Sakale, oko 7 km je udaljen od Memše. Gosti su pretežno iz Nemačke, istočne Evrope, Skandinavije. Bar na plaži služi samo pića, nema užine.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik novembar- decembar
   

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 12