UA-40758121-1

Goldcity Hotel *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel je udaljen 140 km od aerodroma u Antaliji i 10 km od Alanje. Otvoren je 2008. godine, i obuhvata ukupnu površinu od 218.000 m2.

Plaza:
Poseduje privatnu peščano šljunkovitu plažu koja je udaljena 2 km od kompleksa ali od hotela do plaže saobraća shuttle bus koji prevozi goste. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel sadrži glavnu zgradu i vile.
Glavna zgrada se sastoji od 16 spratova, i ima: 72 Deluxe sobe (za max 2 osobe, površine 24 m2), 69 Deluxe apartmana (za max 3 osobe, površine 50 m2), 140 Family apartmana (za max 5 osoba, površine 102 m2), 1 Presidental apartman, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama i 2 Honeymoon sobe.
Svaka soba ima kupatilo,fen za susenje kose,SAT TV,telefon,mini bar,individualni klima uredjaj,sef,bezicni internet.

Hotelski sadrzaj:
Glavni restoraN,4 a la carte restorana (2 internacionalna, turski i japanski),6 barova,spoljašnji bazen,unutrašnji bazen,doktor,wellness i SPA centar,frizer,prodavnice,market,bioskop,sala za sastanke,Wi-Fi u lobiju,internet kafe,tursko kupatilo,parno kupatilo,jacuzzi,fitnes centar,bioskop,aquapark,mini golf,shuttle bus do grada (tri puta dnevno),shuttle bus do plaže (na svakih sat vremena),stoni tenis,dečiji bazen,mini klub (4-12 godina),aktivnosti za tinejdžere,dadilja (dodatno se plaća).
Placa se:masaža,bilijar,kuglanje,igraonica,sportovi na vodi,fudablski teren,odbojka,košarka,tenis,internet kafe,frizer,salon lepote,usluga čuvanja dece.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik


  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 11