UA-40758121-1

EAGLES PALACE HOTEL 5*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Ovaj luksuzniji hotel, udaljen je 4 km od centra mesta Ouranopolis, nadomak granice sa Svetom zemljom. Od Soluna je udaljen 125 km.

Plaža:
Hotel se nalazi direktno na plaži, koja je nagradena plavom zastavom.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, lobi bar, bar na plaži, restoran u vrtu i taverna pored bazena, nekoliko bazena razlicite velicine i za razlicite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, room-service, prodavnice suvenira, novina, cigareta, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjacnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Ouranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitness centar sa casovima aerobika i aquabika, teretana, luksuzan SPA centar, jacuzzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi, kanu.

Sobe:
Hotel ima ukupno 164 sobe razlicitih tipova – standardne sa pogledom na baštu ili more, family suite sa pogledom na baštu, junior suite sa pogledom na more ili izlazom na plažu, bungalovi sa pogledom na more ili izlazom na plažu Sve sobe u hotelu imaju kupatilo, fen za sušenje kose, klima uredaj, radio, telefon, LCD TV, mini bar i balkon sa pogledom na vrt ili na more.

Usluga:
Nocenje sa doruckom po principu švedskog stola. Mogucnost doplate za polupansion.

Kontakt:
www.eaglespalace.gr

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 36