UA-40758121-1

DESPOTIKO APARTMENTS & SUITES 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi na južnom delu Sitonije, u mestu Tristinika. Od najveceg grada na Sitoniji – Neos Marmarasa je udaljen 17 km, a od Soluna 130km.

Plaža:
Hotel se nalazi na jednoj od najlepših i najdužih plaža Halkidikija – Tristiniki.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, taverna, bar na plaži, bar pored bazena, mini market, prodavnica suvenira, spoljašnji bazen za odrasle i decu, decije igralište, bilijar, odbojka na plaži, suncobarni i ležaljke pored bazena, parking, mali bioksop na otvorenom, bežicni internet, rent a car, krevetac za bebe na upit.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji iz 3 niže zgrade sa ukupno 30 soba. Sve sobe su renovirane 2011. godine. Baby apartmani, oko 25m2, nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na baštu, idealni za parove sa bebom, imaju kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, LCD TV, klimu, opremljenu kuhinju, frižider, verandu sa garniturom za sedenje, sef, telefon, internet.
Superior apartmani oko 30m2, nalaze se u prizemlju (direktan izlaz na baštu) ili na prvom spratu (sa balkonom). Namenjeni su za 2-4 osoba, i imaju kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, LCD TV, klimu, opremljenu kuhinju, frižider, balkon sa garniturom za sedenje, sef, telefon, internet
Deluxe apartmani, oko 30m2, nalaze se na prvom ili drugom spartu, imaju soavacu sobu i odvojenu dnevnu sobu, balkon, kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, LCD TV, klimu, opremljenu kuhinju, frižider, sef, telefon, internet. Namenjeni za 2-4 osoba.
Loft Family suites, oko 40m2, prostrani na dva nivoa, imaju dve soavace sobe, kupatilo, klimu, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, sef, telefon, 2 LCD TV, DVD, internet . Namenjeni za 2- 5 osoba.
Bugalovi, oko 60m2, prizemni bungalovi sa dnevnom sobom sa kaminom i dve odvojene spavace sobe. Svi bungalovi imaju verandu sa garniturom za sedenje, kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, 2 LCD TV, DVD, CD, internet, telefon, klimu, sef, kuhinju sa trpezarijskim stolom, fridžider. Namneji su za 2-5 osoba.
Deluxe green suites, oko 30m2 se nalaze u prizemlju i imaju direktan izlaz na baštu, imaju dve spavace sobe, kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, internet, LCD TV, telefon, klimu, sef, opremljenu kuhinju, frižider, verandu opremljenu garniturom za sedenje. Namenjeni su za 2-4 ososbe.
Suite, 30-40m2, jedinstven dizajn eneterijera (kolonijalni, minimalisticki, moderni), postoje nekoliko tipova suitova, imaju direktan izlaz na baštu na krovu sa pogledom na more, besplatno korišcenje nekih usluga wellness centra, nemaju kuhinje, ali imaju frižider. Od ostalih sadržaja imaju jupatilo, LCD TV, DVD, CD, internet sef, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, telefon. Namenjeni su iskljucivi za 2 osobe.

Usluga:
Polupansion. Dorucak i vecera po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
www.hoteldespotiko.gr

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 25