UA-40758121-1

Cenovnici

Cenovnici  u većini slučajeva dostupni na samim stranicama na primer  i konkretnim ponudama, ali postoje cenovnici koji bi ili na samoj stranici li ponudi izgledali zbog svoje veličine preoblematični i zato se nalaze na ovoj stranici.

Takođe postoje stranice na kojima je inicijalno ukucana ponuda i cena ali zbog prevelikog broja promena koja se vrše u tom periodu a i zbog toga jer zbog povećanog obima posla nismo u mogućnosti da svakodnevno i adekvatno ažuriramo kuću po kuću ili hotel po hotel ili pak paket za neko putovanje odlučili smo se da takeve cenovnike prikažemo na ovoj strani.. Ukoliko iz nekog razloga želite da direktno preuzmete cenovnike, odavde to možete učiniti, i ovde.

Često smo zbog ažurnosti stavljali i slike jer je to brži proces….ali ovaj sajt je svakako informativnog karaktera i kao takvog ga treba i shvatili

Zbog automatskog ažuriranja, nazivi pojedinih fajlova ne nagoveštavaju svoj sadržaj.

Moguće je da zbog velikog broja promena i last minute ponuda nismo stigli da ažuriramo, zato je i kao sve na sajtu informativnog karaktera, pa Vas molim da to prvo PROVERITE

Sve činimo da Vam damo pravovremenu informaciju o cenama objekta ili putovanja tako ako neki puti i nismo baš ažurni to svakako nije zbog nečeg drugog već jedino zbog nedostaka vremena.

SAJT JE SVAKAKO INFORMATIVNO KARAKTERA.

Hits: 773