UA-40758121-1

Bella Vista Hotel ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Hurgade, Sakali, na obali Crvenog mora. Odmah do njega sa leve strane ka Marini je hotel Aqua Fun zatim posle njega Sea Gull. Udaljen je 10 minuta vožnje od aerodroma, oko 10 min hoda od Marine, u blizini se nalazi Costa Coffee, Mc Donalds, Burger King, Star Fish, Gad, mnoge prodavnice, Cleopatra bazar sa fiksnim cenama. Preko puta je poznatog marketa Abu Ashara koga okružuju brojni kafići.

Plaža:
Sopstvena peščana sa postepenim ulaskom u vodu. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 270 soba, uključujući standardne, family i apartmane. Sve imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, LCD SAT TV, mini bar, telefon, sef i balkon.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, glavni restoran „Sultana“, bar „Chin Chin“, bar „Caribbean“, restoran i bar „Paradise“, restoran i bar kod bazena, swim up bar, a la carte italijanski restoran La Luna, bilijar bar, spoljašnji bazeni sa delom za decu, sportovi na vodi, privatna marina, odbojka na plaži, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana, dečiji program za uzrast od 5 do 12 god., usluga pranja veša, doktor na poziv, prodavnice, frizerski salon.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera – švedski sto), All inclusive (doručak, ručak i večera – švedski sto, užine, pića bezalkoholna i alkoholna domaće proizvodnje).

Kontakt:
www.bellavista-hurghada.com

Napomena:
Manji hotel sa odličnom lokacijom i lepom plažom, sobe i fasada su renovirane prošle godine. Udaljen je od Marine oko 10 min hoda, na čijem početku se nalazi diskoteka Papas Beach, taksi do tamo košta 5 egipatskih funti. Preporuka za parove i one koji žele da budu u centru. Sve family sobe imaju pogled ka ulici.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik novembar- decembar
   
  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

   

  Hits: 21