UA-40758121-1

Auris Metro **** lux

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

www.auris-hotels.com/metro-central/

Hotel modernog dizajna, Auris Metro Central, se nalazi na samo 50m od Dubai City Centar metro stanice. Do tržnog centra Emirates Mall se stiže za 15-tak minuta vožnje, dok je od ostrva Palm Jumeirah udaljen 10 km. Aerodrom je udaljen 35 km od hotela.

Hotel raspolaže sa 12 Executive studia, 96 Director apartmana ( classic one bedroom) i jednim predsedničkim apartmanom. Svi apartmani su elegantno i moderno dekorisani i sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa kuhinjom. Svi apartmani su klimatizovani, imaju potpuno opremljenu kuhinju (šporet, frižider, aparat za pravljenje čaja i kafe), veš mašinu, garnituru za sedenje, trpezarijski sto, 2 TV-a (jedan u dnevnoj i jedan u spavaćoj sobi). Gosti se mogu relaksirati na otvorenom bazenu koji se nalazi na krovu zgrade, ili u Pure White zdravstvenom klubu ili fitnes centru.

Gostima su na raspolaganju i internet pristup (uz doplatu), menjačnica, usluge pranja i peglanja veša. Ovo je hotel u kome ćete se osećati kao da ste u svom drugom domu.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik novembar
  Cenovnik decembar

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 19