UA-40758121-1

ARISTOTELES HOLIDAY RESORT 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Ovaj prelepi hotelski kompleks sa nalazi na veoma živopisnoj lokaciji, na samo par minuta vožnje od Svete Gore i njenih manastira Od tradicionalnog grckog ribarskog mesta i luke Uranopolis udaljene je samo 3 km. Izgraden je u obliku amfiteatra na 45.000 m2 poseda odakle se pruža fenomenalan pogled na Svetu zemlju.

Plaža:
Hotel je udaljen 50 metara od pešcane plaže. Usluga korišcenja ležaljki i suncobrana na plaži se dodatno naplacuje.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, taverna, bar, bar pored bazena, nazen, tri vodena tobogana, hidromasaža, hamam, sauna, jacuzzi, solariujm, SPA centar sa raznim masažama, programima i terapijama za lice i telo, menjacnica, mini market, TV sala, kafeterija, kongresni centar, mini klub, igralište za decu, bazen za decu, animacioni program, vecernji programi sa grckom muzikom i roštiljem, disko klub, fitness, teniski teren, košarkaški i odbojkaški teren, sportovi na vodi.

Sobe:
Ovaj hotelski kompleks se sastoji od 9 dvospratnih zdanja i ima ukupno 235 soba – 78 standardnih, 46 superior soba, 54 apartmana, 56 mezoneta, 2 junior suit-a, 1 suite i 1 grand suite, Standardne sobe, velicine oko 25m2, se opremljene kupatilom, klimom, TV, frižiderom, telefonom i balkonom.Namenjene su za 2 osobe.

Superior sobe (studia), velicine oko 35 m2, imaju klimu, TV, frižider, telefon, kupatilo i balkon. Pojedini studii imaju cajnu kuhinju. Namenjeni su za 2-3 osobe.
Junior suite, velicine oko 45 m2 , u prizemlju se nalazi kihinja i dnevna soba i kupatilo a na spartu spavaca soba. Takode imaju klimu, TV, frižider, telefon, veliki balkon. Namenjen je za 2-4 osoba.
Apartmani, velicine 45-50 m2, imaju dve spavace sobe, jedna je kombinovana sa dnevnom sobom, i imaju kuhinju, klimu, TV, frižider, telefon, kupatilo, balkon. Namenjeni su za max 5 osoba.
Suite, velicine 70-80 m2, na prvom nivou dnevna soba sa kaminom i kupatilom, na drugom nivou se nalazi spavaca soba. Sve suite imaju kupatilo, klimu, TV, telefon, frižider, veliki balkon. Nameneni su za 2-4 osobe.
Grand suite, velicine oko 110 m2 se nalazi u posebnoj zgradi odmah pored glavne zgrade hotela. Ima dnevnu sobu i trpezariju sa kaminom, 2 kupatila (jedno kupatilo sa hidromasažerom), spavacu sobu. Takode je opremljen klimom, frižiderom, TV, telefonom i velikim balkonom. Namenje je za boravak 2-4 osoba.
Maisonnette velicine oko 45 m2, u svom sklopu sadrže veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom i jednu spavacu sobu koja je na višem nivou. Namenjene su za boravak 2-5 osoba.
Usluga:
Polupansion ili All inclusive po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.aristoteles.gr

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 16