UA-40758121-1

Apartmani Konaci 4* Kopaonik / centar

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Apartmani Konaci su smešteni na Kopaoniku, pored skijaških staza ovog najprestižnijeg skijaškog odmarališta u Srbiji. Renovirani su 2012. godine. Oko ovog apartmanskog kompleksa nalaze se prodavnice, restorani, noćni klubovi, kafići, diskoteka, pekare i knjižare. U okviru objekta su vam na raspolaganju velnes i fitnes sadržaji.

Apartmanski kompleks Konaci nudi apartmane opremljene nameštajem sa usklađenim tonovima boja i glatkim teksturama, karakterističnim za enterijer i stil srpske seoske kuće. Svi studiji poseduju brodski pod, kompletno opremljenu čajnu kuhinju, radni sto i TV sa kablovskim kanalima. Moderno uređena privatna kupatila sadrže tuš i bide.

U okviru kompleksa Konaci se nalazi mali trg, koji je centar zabave i noćnog provoda i ima raznovrsne restorane, kafiće, klubove i prodavnice.

Brojni sadržaji ovog kompleksa uključuju salu za bilijar, kuglanu, iznajmljivanje ski opreme i ostavu za ski opremu. U velnes centru su vam na raspolaganju tursko kupatilo, hidromasažna kada, masaže i saune.

Možete koristiti besplatan javni parking u blizini kompleksa. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Beograd, udaljen 270 km.

Apartmani/sobe: 216

 

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 34