UA-40758121-1

Apart hotel Sozopol Dreams ***Sozopol

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija: u blizini starog grada Sozopola, 50 metara od plaže Harmani.
Studio: jedna soba sa dva normalna ležaja + pomoćni krevet na razvlačenje, kuhinjski deo, frižider,SAT TV, kupatilo sa tušem i WC-om. Minimum za smeštaj: 2 odrasle osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + dvoje dece ili tri odrasle osobe.
Apartmani 2+2: Spavaća soba sa dva kreveta, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo, Sat tv, frižider, kupatilo sa tušem i WC-om.
Minimum za smeštaj: 2 odrasle osobe. Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe + dvoje dece do 12,99 godina ili četiri odrasle osobe.
Apartmani 4+2: dve spavaće sobe sa po dva kreveta, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, opremljena kuhinja, Sat tv, frižider, kupatilo sa tušem i WC-om. Minimum za smeštaj: četiri odrasle osobe. Maksimum za smeštaj: četiri odrasle osobe + dvoje dece do 12,99 godina ili šest odraslih osoba.
Usluga: najam apartmana.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 24