UA-40758121-1

Ananas Hotel ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, 2 km od centra Alanje. Izgrađen je 1989. godine, a renoviran 2003., i obuhvata površinu od 5.000 m2.

Poseduje sopstvenu, pešcano-šljunkovitu plažu, udaljenu 50 m od hotela, a do koje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke, suncobrani, dušeci, kao i bar na plaži su besplatni za goste hotela, a peškiri za plažu ne postoje.

Hotel čini petospratna zgrada sa ukupno 182 standardne sobe (za max 2+1 osobu, površine od 18 – 24 m2) i 5 dvosobnih family soba (dnevna i spavaca soba, za max 3+1osobu, površine 35 m2).
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, TV, individualni klima uredjaj, balkon, TV, telefon, mini bar(placa se), sef(placa se).

Glavni restoran, 3 bara, spoljašnji bazen, bioskop, doktor, prodavnice, servis pranja veša, konferencijska sala (350 osoba), sauna, teretana, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, animacije, diskoteka (ulaz), internet kafe,bežicni internet (u lobiju),deciji bazen,igralište,mini klub (4 -12 god),dadilja (placa se).Plaća se: masaža, bilijar, sportovi na vodi, kurs ronjenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik


  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 11