petak, 22. septembar 2017.
Ovde ste: PočetnaGrčkaPolihronoVila Dimitris Eleni
Vila Dimitris Eleni

Vila Dimitris Eleni

  • Opis
  • Galerija
  • Upit
  • Cenovnik

Vila Dimitris Eleni se nalazi u Polihronu, uz plažu, na samoj obali mora. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih i petokrevetnih apartmana, smeštenih na prvom spratu vile.

Studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja (dva standardna kreveta u dvokrevetnim studijima; jedan bračni i jedan standardni ležaj u trokrevetnim studijima), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

Četvorokrevetni apartmani, pored sadržaja navedenih za dvokrevetni studio, sadrže još i dva kreveta u dnevnom boravku, dok se u petokrevetnim apartmanima dodatna dva kreveta (ili jedan bračni ležaj) nalaze u drugoj spavaćoj sobi a peti krevet u kuhinji.

Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om.
Vila Dimitris Eleni nema sopstveni parking.

Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

Vaše ime *

Vaša email adresa *

Vaš telefon

Broj putnika:
odraslih *       dece *

Početak putovanja *
Broj noćenja *

Prevoz *

Napomene

Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
captcha » » »

Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

Cenovnik
Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

Komentari su isključeni.

Povratak na vrh